Kolloidalt Platina – 1 liter / 10ppm

Kolloidalt Platina Vatten En ny generation mineraler Ett unikt producerat mineralvatten med monatomiska, diatomiska och nanokluster av Platina. Producerad med avjoniserat vatten.

Vi paketerar våra produkter i högkvalitativa mörkvioletta petflaskor som tillåter endast positivt infrarött och ultraviolett ljus att passera, vilket resulterar i längre hållbarhetstid.

499,00 kr

vattenberedningsmedel / vatten tillsats som skapar ett bra vatten för  växter

Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag,

Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produkt.

Bör ej användas som kosttillskott

 

Användning:

Används som vattentillsats för
växtvatten

Bör ej användas som kosttillskott

Dosering 10-20 ml per liter. Deklaration per 10 ml (två teskedar) Platina 100 mcg / Platina 10 mg per liter

Innehåll:

Avjoniserat vatten 10 ppm (delar per miljon) av negativt laddade Platina partiklar varierande i storlek från 0,278 till 5 nanometer. Detta exakta förhållande (partikelstorlek och ppm) är avgörande för maximal effekt av Platina nanoklusterna.

Avjoneserat vatten innehållande 10mg / l (10ppm) monatomiska, diatomiska och nanokluster av Platina (platinum). Innehåller inga allergener. Baserat på senaste europeiska bestämmelser kan vi inte informera dig om effekten av denna produkt.

Förvaring:

Förvaras helst mörkt och rumstemperatur oåtkomligt för små barn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kolloidalt Platina – 1 liter / 10ppm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *