Boost Oxygen Eucalyptus 9 L

ANVÄNDNINGSUTSTÄD
Placera masken under näsan och över munnen. Tryck ner spaken för att aktivera syreflödet. Andas genom munnen.

ANTAL INHALATIONER Konsumenterna
anger mellan 15 och 40 inhalationer med olika varaktighet. De medelstora syredoserna innehåller 5 liter syre, vilket är tillräckligt för inhalationer som varar mer än 100 sekunder. De stora syredoserna med 9 liter syre varierar från upp till 200 inhalationer av en andra längd.

NÄR MÅSTE VARA MAN DOSEN Syret
trycks helt enkelt in i Boost Oxygen-burkarna (liknande luft i ett däck). Inga aerosoler eller drivmedel används. Eftersom burken töms minskar även syreflödet tills burken är helt tom. När syre inte längre rinner ut är burken tom.

HUR GÖR JAG FÖRFOGA ÖVER BURKEN?
Våra burkar är tillverkade av aluminium, vilket innebär att de är återvinningsbara. De kan kasseras tillsammans med kommersiellt tillgängliga burkar!

199,00 kr

Menthol-Eukalyptus

Syre att gå! Helt naturligt andningsstöd. Boost Syre 95% Rent Supplemental Oxygen. Finns i lugnande Menthol-Eucalyptus i

3 Storlekar:

  • 2 Liter Pocket Storlek (40 1-sekunders inhalationer)
  • 5 Liter Medium (100 1-sekunders inhalationer)
  • 10 Liter Stor (200 1-sekunders inhalationer)

Hjälp är Här när du behöver befrielse från hypoxi på grund av:

  • Ansiktsmask Trötthet
  • Höjd
  • Atletisk ansträngning
  • Baksmälla

Fördelarna med medicinsk Syre är omfattande och väldokumenterade. Supplemental Oxygen from Boost Oxygen ger dig alla dessa fördelar i en bekväm, bärbar, super lätt och återvinningsbar kan utan behov av ett recept. Det är därför Boost Syre är nummer ett betrodda och bästsäljande syre kan hela världen!

Boost Oxygen ger rent, helt naturligt andningsstöd som är säkert och effektivt. Till skillnad från koffein och andra stimulantia som potentiellt kan skada kroppen med utökad användning, Boost Syre erbjuder kompletterande Syre i receptfri form. Syre är viktigt för varje cell i kroppen. När du inte får tillräckligt Med Syre kan du uppleva symtom från dåsighet till huvudvärk till muskelskakningar och medvetslöshet. Med Boost Oxygen kan du hjälpa till att bekämpa effekterna av hypoxi, öka din energi och mentala fokus, och hjälpa din kropp att återhämta sig säkert och naturligt. Hjälp är här!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Boost Oxygen Eucalyptus 9 L”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter: