Highlands Balm Vårtor

Kategori:

Highlands Balm för behandling av vårtor, 50 ml.

249,00 kr

Slut i lager

Art.nr: HB Vårtor

Highlands Balm för behandling av Vårtor ger en antibakteriell, svamphämmande och bakteriedödande effekt samt förhindrar ytterligare spridning av vårtor.

Highland Balm för behandling av vårtor produceras med hjälp av noggrant utvalda naturliga ingredienser från bergen i Montenegro i södra Europa. I århundraden har växter och naturliga örter från regionen använts för att ta fram produkter som vår kropp mår bra av.

Innehåll:
Balmen innehåller kallpressad olivolja, bivax och växtbaserat vax (candellila) och 12 medicinska örter (ökad koncentration av växterna Kungsljus, Rölleka, Johannesört, Ringblomma, Groblad, Skelört, Kardborre, Jättefräken, Flockarun, Mattlummer, Nässla och Fläder), Propolis (bi-kitt) och Tea Tree olja, Eucalyptus olja samt eterisk lavendelolja.

Effekterna av de aktiva ingredienserna är mer tydliga på applicerat område, men samma effekter, även om de är mildare, gäller hela kroppen eftersom dessa ämnen lätt tränger in i huden och går in i blod och lymfkärl.

Användning:
Eftersom balmen är tjockare än vanlig kräm, förklarar vi här hur man korrekt applicerar den så att du får maximal nytta:
1. Tvätta händerna med tvål och vatten.
2. Rengör det önskade området av huden och torka genom att dabba det med en ren handduk.
3. Använd en plastspatel för att skrapa en liten mängd balm och lägg den på din fingertopp.
4. Sprid ett tunt lager balm på huden med hjälp av fingertoppen. Om det drabbade området är på fötterna, sprid ett tunt lager av balm och skydda med rena bomullsstrumpor över natten.
5. Upprepa denna process var 7:e dag.
6. Plastspateln sköljs med varmt vatten efter varje användning för att avlägsna överskottsfett och desinficeras med sprit.
7. Skölj spateln med ljummet vatten strax före nästa användning.

Symptom:
1. Papillom - virala vårtor på huden och slemhinnan orsakad av humant papillomvirus (HPV). Vårtor sprids genom direktkontakt med infekterad hud/slemhinnor.
Papillomer klassificeras enligt vilken kroppsdel som utsatts:
1.1. Papillom som ligger på huden och slemhinnorna i genitala områden – Kondylom. Kondylom sprids via sexuell aktivitet och via direktkontakt.
1.2. Papillom som finns på huden på andra kroppsdelar - Vanliga vårtor, även kända som icke-könsartade vårtor (de som inte överförs under samlag).
2. Svampinfektioner i huden - speciellt mellan tårna, i hårbotten och i bukhuden.

Highland Balm innehåller moderata, medicinskt säkra mängder eteriska oljor. Inga kända biverkningar.

Restriktioner:
• Använd ej om du är känslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i denna produkt (se ingredienser ovan)
• Använd ej i ansiktet på småbarn eftersom eteriska oljor kan vara känsliga mot intensiva dofter.
• Gravida och personer med sjukdomar i matsmältningssystemet (och lever) och epilepsi bör inte använda några medel som innehåller signifikanta mängder kamfer och eucalyktusolja.
• Det finns inga restriktioner vid användning i sol, men personer som är känsliga för solljus bör först applicera produkten på ett litet område av huden för att se till att det inte finns någon ljuskänslighet orsakad av lavendelolja.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Highlands Balm Vårtor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *