Lavilin deodorant roll-on för kvinnor 48h, 65 ml

Kategori:

En applicering av Lavilin deodorant roll-on för kvinnor håller 48 timmar!

Lavilin deodorant roll-on för kvinnor motverkar lukt i armhålorna i upp till 48 timmar. Deodoranten är fri från farliga ämnen – aluminiumklorid, alkohol och parabener!  Den första probiotiska deodoranten som har revolutionerat den kosmetiska branschen. Innehåller aktiva naturliga ingredienser och patenterad bio-balance formula, probiotika. Lavilin är en helt unik produkt av andra deodoranter på marknaden. Lavilin deodorant innehåller inte heller bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Lavilins koncept är grundat på probiotika. Det är goda bakterier som skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta upp till 48 timmar! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt; träna, simma, sporta, osv. vilket passar särskilt bra för idrottare. Den tillåter din hy att andas och därmed fortsätter alla biologiska processer fungera som de ska.  Alla antiperspiranter baserade på aluminiumkloride täpper igen porerna så att all svett stängs inne och en naturlig andning inte kan ske. Lymfkörtlarna mår inte bra av det och kanske känner inte alla till att det är just här en stor utrensning av giftiga ämnen vi har i kroppen sker! Det är alltså helt nödvändigt att ha fri andning i armhålorna för att bli av med slaggprodukter. Svett i armhålan reglerar också din kroppstemperatur och balanserar kroppens saltnivåer.

Egenskaper:
– Eliminerar lukt genom att neutralisera svettbakterier.
– Stör ej kroppens biologiska funktioner, täpper inte porerna.
– Fri från aluminium, alkohol och parabener.
– Innehåller Arnica och Kalendula.
– Innehåller kamomill som fungerar lugnande på huden.
– Kliniskt och dermatologiskt testad.
– Ej testad på djur.
– Miljövänlig –  lämnar inte märken på kläder och du behöver inte längre tvätta lika ofta som förut.
– Lämplig för känslig hud.
– Vattentålig – bad och dusch, sport och ansträngande fysiska aktivitet stör inte Lavilin’s effektivitet.

Prova Lavilin deodorant roll-on för kvinnor idag och den kommer att befria dig från obehaglig svettlukt. Lavilin har funnits i nästan 40 år och har blivit en av de mest säljande naturliga deodoranter i norra amerika, Japan, Nya Zeland och många andra länder. Resultat är kliniskt bevisat och samtliga produkter är dermatologiskt testade. Hur snabbt Lavilin blir effektiv varierar mellan olika individer och beror så klart om du har använt tidigare aluminiumbaserade deodoranter. Det brukar ta ca 5-7 appliceringar innan din kropp vänjer sig med de goda bakterierna. Men det är ju värt!

Användning:

När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare. Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig.  Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Applicera bara när lukten är tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

149,00 kr

6 i lager

Lavilin

Underarm Roll-on Deodorant Women

65 ml

En deodorant med probiotika som motverkar lukt i upp till 48 timmar! Fri från aluminiumklorid, alkohol och parabener!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lavilin deodorant roll-on för kvinnor 48h, 65 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *