Tea Tree Pure Essential Oil (GC/MS Tested), 1/2 fl oz (15 mL) Dropper Bottle

Kategori:

Tea Tree Pure Essential Oil (GC/MS Tested), 1/2 fl oz (15 mL) Dropper Bottle

129,00 kr

1 i lager

Inbyggt i Australien är tea tree en blommande växt med långa, smala löv som tenderar att växa nära vatten drag. Tea tree bladverk är källan till dess olja, som har en jordnig, eukalyptusliknande doft och används ofta lokalt på grund av dess potenta rengöringsegenskaper. Tea tree är en populär olja som regelbundet införlivas i hårvårdsprodukter och hudlotioner.

Växtdel används
Löv

Extraktionsmetod
Ångdestillation

Arom
Medelstark. Träaktig och fräsch med inslag av kryddighet.

Tea Tree Essential Oil Fördelar
Avslappnande, lugnande och uppfriskande. Rengör huden och naglarna.

Blandar bra med
Kanel, Clary Sage, kryddnejlika, eukalyptus, geranium, grapefrukt, lavendel, citron, citrongräs, apelsin, myrra, rosenträ, rosmarin, sandelträ, timjan

Tea Tree historia
Används i traditionella hälsopraxis av ursprungsbefolkningen i Australien i århundraden, har tea tree länge varit vördad för sina renande egenskaper. Även om det är högt ansett för sin aktuella användning, har tea-tree en spännande doft som är fräsch, klar och träig med subtila kryddor och mynta. Kombinationen av dess arom och andra fysiska fördelar gör tea tree till en ovärderlig eterisk olja.

Använda eterisk olja av tea tree
Alla eteriska oljeblandningar är endast avsedda för aromterapi och får inte intas!

Klar hud
Doppa en bomullstuss och använd på huden för att främja klar, frisk hud!

Andra ingredienser: Pure Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia)
Vägbeskrivning: Njut av fördelarna med eterisk olja från Piping Rock® för massage eller i ditt bad. För massage, späd med en rekommenderad hastighet av 5 droppar eterisk olja till 10 ml Piping Rock® Natural Carrier Oil.
VARNING: Endast för extern användning. Späd i en bärolja. Använd inte direkt på huden eller applicera på trasig eller irriterad hud. Förvara utom räckhåll för barn. Håll oljor borta från ögonen. Om hudkänslighet förekommer, avbryt användningen och kontakta din läkare. Om du är gravid, ammar, tar mediciner eller har något medicinskt tillstånd, inklusive högt blodtryck, kontakta din läkare före användning. Om några biverkningar uppstår ska du omedelbart sluta använda denna produkt och kontakta din läkare. Håll oljor borta från hårda ytor och ytor.
 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tea Tree Pure Essential Oil (GC/MS Tested), 1/2 fl oz (15 mL) Dropper Bottle”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *