VIOLET RAY

11250,00 kr

Violet Ray eller högfrekvensenheten är i grunden en lågströmkälla för statisk elektricitet och beskrivs i Violet Ray-boken.

Violet Ray är en Tesla-spole, uppkallad efter Nikola Tesla, elektroingenjören, vetenskapsmannen, uppfinnaren och upptäckaren, som beviljades 1 200 patent och förmodligen är mest känd för sitt bidrag med växelström.

Edgar Cayce hänvisar till den violetta strålen i över 1000 läsningar som gavs till individer som sökte hans råd. Cayce trodde att kroppen, sinnet och själen är så nära relaterade till varandra att det sällan är av värde att behandla någon av dessa aspekter utan att också ägna viss uppmärksamhet åt tillståndet för de andra två. Kan användas med

VIKTIGA FUNKTIONER

- Använd INTE spänningsjusteringsknappen som en "ON/OFF"-brytare för högspänningen, eftersom detta kommer att slita på denna del i förtid. Lämna aldrig någon av modellerna anslutna till elledningen utan uppsikt. Ta bort från elledningen när den inte används. Användning av ett grenuttag med en "ON/OFF"-brytare rekommenderas.

svalna efter 8-10 minuters användning.

Dessa enheter levereras med en svampelektrod (se nedan), när enheten köps. Alla elektroder är endast avsedda för extern användning.

– Violet Ray har en utspänning på mellan 20 000 till 45 000 volt, en utfrekvens på cirka 500 kHz. Cirka. 40 watt. Utspänningen från Violet Ray är justerbar med hjälp av en ratt i änden av enheten.

Rekommenderad användning: Denna enhet är avsedd för intermittent användning, inte mer än 10 minuter åt gången. Lämna aldrig Violet Ray-enheten ansluten till ett eluttag utan uppsikt. Ta bort från eluttaget när den inte används. Användning av ett grenuttag med ON/OFF-brytare rekommenderas. Alla enheter testas före leverans. Garanti erbjuds inte på denna enhet.

Får inte användas längre än 10 minuter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”VIOLET RAY”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *