Kolloidalt Guld – 1 liter / 10ppm

vattenberedningsmedel / vatten tillsats som skapar ett bra vatten för  växter

Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag,

Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produkt.

denna produkt är genomskinlig för att det är monoatomiskt guld

Bör ej användas som kosttillskott

499,00 kr

vattenberedningsmedel / vatten tillsats som skapar ett bra vatten för  växter

Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag, Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produkt. denna produkt är genomskinlig för att det är monoatomiskt guld Bör ej användas som kosttillskott     Användning: Dosering 10-20 ml per 1000ml. Deklaration per 10 ml (två teskedar) Guld 100 mcg / Guld 10 mg per liter Används som vattentillsats för växtvatten Bör ej användas som kosttillskott Innehåll: Avjoniserat vatten 10 ppm (delar per miljon) av negativt laddade guldpartiklar varierande i storlek från 0,14 till 4 nanometer. Detta exakta förhållande (partikelstorlek och ppm) är avgörande för maximal effekt av guldnanoklusterna. Avjoneserat vatten innehållande 10mg / l (10ppm) monatomiska, diatomiska och nanokluster av guld (Aurum). Innehåller inga allergener. Baserat på senaste europeiska bestämmelser kan vi inte informera dig om effekten av denna produkt. Förvaring: Förvaras helst mörkt och rumstemperatur oåtkomligt för små barn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kolloidalt Guld – 1 liter / 10ppm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *