Kolloidalt Silver – 500ml / 10ppm

Kolloidalt silver 10 ppm

Vi paketerar våra produkter i högkvalitativa mörkvioletta petflaskor som tillåter endast positivt infrarött och ultraviolett ljus att passera, vilket resulterar i längre hållbarhetstid.

 

125,00 kr

Desinfektionsmedel för dricksvatten. Effektiv mot virus, bakterier, svampar, encelliga parasiter av typen protozoer(t ex amöbor).

Ric Kolloidala Silver är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm, motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml. Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra. Med nano-silverprodukt menas en produkt som till mer än 50 % består av silvernanopartiklar. Vårat Kolloidalt Silver innehåller inte mer än 30 % silvernanopartiklar och är ej klassad som nano-silver produkt. Ric Kolloidalt Silver är en biocid produkt, dvs produkten är inte ett kosttillskott.

Användning:

Tillsätt två teskedar Kolloidalt Silver per liter dricksvatten som skall desinfekteras. Skaka om låt stå 15 min.

Deklaration per 10 ml (två teskedar):

Silver 100 mcg / Silver 10 mg per liter

Innehåll:

Avjoniserat  vatten, silverjoner 10 mg per liter Förvaring: förvaras helst mörkt och rumstemperatur. Förvaras oåtkomligt för små barn.

EG Märkning EG Nummer:

EG 231-131-3 CAS 7440-22-4

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kolloidalt Silver – 500ml / 10ppm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *