Fulvic Alkaline50 – 50ml

Kategori:

Fulvic Alkaine 50 Test Certificate  

Fulviska mineraler är en naturligt förekommande förening som finns i växter och jord som kan hjälpa din kropp att absorbera och transportera viktiga näringsämnen på ett otroligt effektivt sätt. Fulviska mineraler utspås som en ”mirakelförening” på grund av deras dramatiska positiva effekt på kroppen. Fulviska mineraler bildas när fulvinsyra omvandlar oorganiska metall- och stenformmineraler till en biologiskt aktiv form. Denna process är miljoner år gammal. Cykeln började med förfall av stora förhistoriska växter, som deponerade mineraler i jorden för att mata tillväxten av nya växter. I miljontals år har denna cykel skapat stora avsättningar av humana mineraler och fulviska mineraler, bevarade på grund av specifika geologiska förhållanden. Stora förhistoriska fulviska mineralfyndigheter används nu för att förbättra den moderna människans hälsa och välbefinnande. Vår deponering är den rikaste kända källan till fulviska mineraler i världen. Eftersom molekylvikten för fulvinsyra är så låg kan den lätt transportera näringsämnen i kroppen. Fulvinsyror kan transportera mer än 60 gånger sin vikt i vitaminer och mineraler i våra celler. Detta gör det lättare för celler att smälta vitaminer och mineraler – så att du kan känna positiva effekter på en mycket snabbare takt.

Våra Fulvic mineraler har förändrat sina användares liv på ett mycket meningsfullt och kraftfullt sätt. Små, men mäktiga – det är vetenskapen bakom våra fulviska mineraler. Denna otroliga organiska förening är gjord av en extremt sällsynt och gammal växtämne. En gång en förhistorisk regnskog är vår fulvic en av världens rikaste och sällsynta källor till dessa otroliga mineraler. Inte bara är de rik på fulvinsyra; de innehåller också över 70 högt biologiskt tillgängliga kolloidala / joniska spårämnen och element.

299,00 kr

18 i lager

En koncentrerad och alkalisk version av våra Fulvic Minerals. Chelated från gammal växtämne som är rik på väsentliga mineraler, spårämnen och aminosyror, är det känt att det är det mest biologiskt överförbara naturmaterialet i världen och absorberas och används av kroppen och cellerna snabbt och effektivt för att förbättra mineral och spårämneupptagning. Ren svart Fulvic kan också på ett säkert och effektivt sätt avlägsna toxiner från cellerna samtidigt som det levererar sitt komplex av vitala spårämnen.

Specifikationer:

Färg Svart till mörkbrun

Spårämnen Vår produkt innehåller över 77 naturligt förekommande spårämnen, spårämnen, aminosyror, syre och väte. Pure Black Fulvic jonisk-kolloidala mineraler fungerar som ett kraftfullt leveranssystem, som kan bära 60 gånger sin egen molekylvikt i näringsämnen från mat, vitaminer, enzymer, örter och andra tillskott. Dessa föreningar som verkar som organiska mineralbärare förbättrar absorptionsprocessen genom att möjliggöra att mineraler passerar genom cellmembran.

Aminosyror Alanin, Arginin, Aspartinsyra, Cystin, Glutaminsyra, Glycin, Histidin, Isoleucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Prolin, Serin, Threonin, Tryptofan, Tyrosin, Valin

Tillämpningar:

- Kan användas för att alkalisera dricksvatten

- Lägg till mineraler, spårämnen och spårämnen till dricksvatten - Dryckeproduktion

- För att höja pH medan man tillsätter fulvinsyra, mineraler etc.

- Lägg till mycket effektiva elektrolyter till något dricksvatten, juice eller dryck

- Tillsätt fulvinsyra till dricksvatten, juice och drycker

- Blanda med andra flytande kosttillskott, smoothies etc.

Rekommenderad dosering:

15 droppar i ett glas vatten eller juice dagligen, eller som rekommenderas av en hälsovårdspersonal.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fulvic Alkaline50 – 50ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter: