Highlands Balm Akne

Kategori:

Highlands Balm för behandling av Akne & Finnar, 50 ml.

249,00 kr

1 i lager

Art.nr: HB Acne

Highlands Balm mot Akne & Finnar produceras med hjälp av noggrant utvalda naturliga ingredienser från bergen i Montenegro i södra Europa. I århundraden har växter och naturliga örter från regionen använts för att ta fram produkter som vår kropp mår bra av.

Innehåll: Balmen innehåller kallpressad olivolja, bivax, växtbaserat vax (candellila), lavendel, tea tree olja och 10 medicinska örter.

Ingredienserna i balmen är antibakteriella, antiinflammatoriska, bakteriedödande och immunmodulerande (ökar immunsvaret).

Symptom:
Akne vulgaris - kvisslor på hudens yta orsakade av inflammation i talgkörtlar. Är ofta inflammerade (smärtsam, röd) och variga. Olika typer av hudåkommor har med obalans i talgproduktionen att göra. Talget är egentligen till för att skydda huden men när kroppen producerar för mycket täpper det igen porerna och pormaskar uppstår.

Orsaker till Akne Vulgaris:
- Oförmåga att utsöndra talg från talgkörtlarna på grund av blockerad eller smal körtelkanal
- Överdriven produktion av talg orsakad av en ökning av androgener, såsom testosteron
- Överväxt av Propionibacterium Acnes - hudbakterier som finns i huden och som, när de multiplicerar sig för mycket, orsakar infektion och inflammation.
Highland Balm innehåller moderata, medicinskt säkra mängder eteriska oljor. Inga kända biverkningar.

Restriktioner:
• Använd ej om du är känslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i denna produkt (se ingredienser ovan)
• Använd ej i ansiktet på småbarn eftersom eteriska oljor kan vara känsliga mot intensiva dofter.
• Gravida och personer med sjukdomar i matsmältningssystemet (och lever) och epilepsi bör inte använda några medel som innehåller signifikanta mängder kamfer och eucalyktusolja.
• Det finns inga restriktioner vid användning i sol, men personer som är känsliga för solljus bör först applicera produkten på ett litet område av huden för att se till att det inte finns någon ljuskänslighet orsakad av lavendelolja.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Highlands Balm Akne”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *