Highlands Balm Hemorojder

Kategori:

Highlands Balm för behandling av hemorojder

249,00 kr

Slut i lager

Art.nr: HB Hemorojd

Highlands Balm mot Hemorojder produceras med hjälp av noggrant utvalda naturliga ingredienser från bergen i Montenegro i södra Europa. I århundraden har växter och naturliga örter från regionen använts för att ta fram produkter som vår kropp mår bra av.

Innehåll:
Balmen innehåller kallpressad olivolja, bivax och växtbaserat vax (candellila) och 10 medicinska örter (ökad koncentration av växterna Johannesört, Ringblomma, Fläder, Rölleka, Skelört, Kardborre, Jättefräken, Mattlummer, Flockarun och Groblad) samt eterisk citronolja.

Den mest effektiva ingrediensen i denna balm är den eteriska citronoljan, som innehåller fettlösliga delar av bioflavonoider (vitaminliknande substanser) som har som roll att hålla blodkärlen sunda. Eterisk citronolja är antiinflammatorisk, smärtstillande, minska eventuell blödning av hemorrojder och förhindrar utveckling av bakterier, virus och svampar.

Symptom:
Hemorrojder - utvidgade blodkärl som finns inom eller runt ändtarmen (tunntarmen) och anus, som inte blöder i stor utsträckning.

På grund av inflammation svullnar de förstorade venerna i rektum och anus (hemrojderna) mer, blir mer smärtsamma och försämrar tarmarnas funktion, vilket förvärrar inflammationen.

Användning:
Eftersom balmen är tjockare än vanlig kräm, förklarar vi här för dig hur du ska applicera den så att du får maximal nytta.
1. Tvätta händerna och anal-ytan före appliceringen av denna balm och torka med ren handduk.

För yttre hemorrojder:
2. Använd plastspateln för att skrapa en liten mängd balm och lägg den på fingertoppen. Sprid ett tunt lager av balm på det valda området av huden med hjälp av fingertoppen.
3. Upprepa denna process minst 2 gånger om dagen, särskilt på kvällen och efter en tarmtömning.
4. Plastspateln sköljs med varmt vatten efter varje användning, för att avlägsna överskottsfett och desinficeras med sprit.
5. Skölj spateln med ljummet vatten strax före nästa användning.

För interna hemorrojder:
6. Doppa försiktigt applikatorn (liten spruta) i balmen i 90 graders vinkel och dra samtidigt kolven. På så sätt fylls applikatorn med balm (1,5-2 cm). Ta applikatorn och placera den i ändan/anus 4-5 cm djup och tryck långsamt på kolven. På detta sätt kommer hela balmen att stanna i ändtarmen. Ta ut din applikator, tvätta den med varmt vatten för att avlägsna rester samt och desinficera med sprit.
7. Skölj applikatorn med ljummet vatten strax före nästa användning.
Highland Balm innehåller moderata, medicinskt säkra mängder eteriska oljor. Inga kända biverkningar.

Restriktioner:
• Använd ej om du är känslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i denna produkt (se ingredienser ovan)
• Använd ej denna produkt om du har kraftigt blödande hemrojder, vilka är de som fortsätter att blöda efter tömning av tarmarna och de som blöder under dagen utan samband med tömning av tarmarna.
• Långtidsanvändning av denna balm kan öka leverns avgiftningsgrad, vilket kan vara till nytta för borttagning av toxiner ur kroppen, såvida du inte använder droger som metaboliseras i levern. I det fallet kommer läkemedlet att försvinna snabbt från blodflödet och dess effekter kommer att minskas.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Highlands Balm Hemorojder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *