Lavilin Underarm Cream Deodorant Men and Women 7 dagar!

Kategori:

En applicering av aluminiumfri Lavilin deodorantkräm håller i upp till 7 dagar!!! 

Lavilin deodorantkräm neutraliserar effektivt svettlukt i armhålorna utan att innehålla starka kemikalier – aluminiumklorid, alkohol och parabener!  Den första probiotiska deodoranten som eliminerar svettlukt upp till 7 dagar tack vare aktiva naturliga ingredienser och patenterad bio-balance formula. Lavilin är en helt unik produkt bland andra aluminiumfria deodoranter på marknaden. Lavilin deodorantkräm innehåller inte heller bikarbonat eller alun som vissa med känslig hy kan reagera på utan konceptet är grundat på probiotika som passar även för känslig hy. Det är goda bakterier som skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier och håller dem borta upp till 7 DAGAR!!! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt; träna, simma, sporta, osv. vilket passar särksilt bra för idrottare. Den tillåter din hy att perspirera och därmed fortsätter alla biologiska processer fungera som de ska.  Alla antiperspiranter baserade på aluminium täpper till porerna så att all svett stängs in och en naturlig andning inte kan ske. Lymfkörtlarna mår inte bra av det och kanske inte alla känner till att det är just här en stor utrensning av giftiga ämnen vi har i kroppen sker! Det är alltså helt nödvändigt att ha fri andning i armhålorna för att bli av med slaggprodukter. Svett i armhålan reglerar också din kroppstemperatur och balanserar kroppens saltnivåer.

Egenskaper:
– Eliminerar lukt genom att neutralisera svettbakterier.
– Stör ej biologiska funktioner i kroppen, täpper inte till porerna.
– Fri från aluminium, alkohol och parabener.
– Innehåller Arnica och Kalendula
– Innehåller kamomill som fungerar lugnande på huden.
– Har en krämig struktur som ar lätt att applicera.
– Kliniskt och dermatologiskt testad, ej testad på djur.
– Passar alla åldrar t.o.m tonåren.
– Vattentålig – bad och dusch, sport och ansträngande fysiska aktivitet stör inte Lavilin’s effektivitet.
– Miljövänlig –  lämnar inte märken på kläder och du behöver inte längre tvätta lika ofta som förut.
– Lämplig för känslig hud.
– Visat sig vara effektiv – en applicering håller upp till en vecka. Testad på ett ledande internationellt forskningscentrum.

Prova Lavilin idag och den kommer att befria dig från obehaglig svettlukt. Lavilin har funnits i nästan 40 år och har blivit en av de mest säljande naturliga deodoranter i norra amerika, Japan, Nya Zeland och många andra länder. Resultat är kliniskt bevisat och produkter är dermatologiskt testade. Hur snabbt Lavilin blir effektiv varierar mellan olika individer och beror så klart om du har använt tidigare aluminiumbaserade deodoranter. Det brukar ta ca 5-7 appliceringar innan din kropp vänjer sig med de goda bakterierna. Men det är ju värt !

Användning:

Ta en liten klick av Lavilin deodorantkräm och applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Våra kroppar vilar under natt och på det sättet hinner ”goda bakterier” att komma igång. Det går jättebra att duscha på morgonen om man vill eftersom Lavilin är vattentålig. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Behövs inte att masseras in utan bara spridas lätt. Applicera åter bara när odör kommer tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

169,00 kr

Slut i lager

Lavilin

Underarm Cream Deodorant Men and Women

10 ml

En probiotisk deodorant som motverkar lukt upp till 7 dagar! Fri från aluminium, alkohol och parabener!

Kanske en perfekt festival-deo?!

INGREDIENSER:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Talc (CI 77718), CI 77947 (Zinc Oxide), Potato Starch Modified, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera, Glycine Soja (Soybean) Oil, Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water, Ethylhexylglycerin, Triethyl Citrate, Lactose, Lactic Proteinum (Milk Protein), Bifida Ferment Lysate, Calendula Officinalis Flower Extract, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, O-Cymen-5-Ol., Benzyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol, Potassium Sorbate.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lavilin Underarm Cream Deodorant Men and Women 7 dagar!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *