Kolloidalt Tenn – 1 liter / 10ppm

Kolloidalt Tenn Vatten En ny generation mineraler Ett unikt producerat mineralvatten med monatomiska, diatomiska och nanokluster av Tenn. Producerad med avjoniserat vatten.

Vi paketerar våra produkter i högkvalitativa mörkvioletta petflaskor som tillåter endast positivt infrarött och ultraviolett ljus att passera, vilket resulterar i längre hållbarhetstid.

199,00 kr

Slut i lager

vattenberedningsmedel / vatten tillsats som skapar ett bra vatten för  växter

Nano partiklar är sfäriska, vilket möjliggör en större energi yta och zeta potential som är den energi som omger en nano partikel. Zeta potential kommer att göra det möjligt för nanopartiklar att söka och förstöra patogener av alla slag,

Nanomineralers partikelstorlek samt elektromagnetiska laddning bidrar till en absorptionsförmåga på 99%. Dessutom förekommer det ej onödiga allergener eller tillsatser. Nanomineraler av hög kvalitet ska även tillverkas av 99,9999% ren metall i fullständigt rent avjoniserat vatten, detta bidrar till en säker och mycket effektiv produkt.

 

Användning:

Används som vattentillsats för
växtvatten
Bör ej användas som kosttillskott

 

Dosering:

15-30 ml per 1000ML.

Deklaration per 10 ml (två teskedar):

Tenn 100 mcg / Tenn 10 mg per liter

Innehåll:

Avjoniserat vatten 10 ppm (delar per miljon) av negativt laddade Tenn partiklar varierande i storlek från 1 till 6 nanometer. Detta exakta förhållande (partikelstorlek och ppm) är avgörande för maximal effekt av Tenn nanoklusterna.

Avjoneserat vatten innehållande 10mg / l (10ppm) monatomiska, diatomiska och nanokluster av Tenn (stagni). Innehåller inga allergener.

Förvaring:

Förvaras helst mörkt och rumstemperatur oåtkomligt för små barn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kolloidalt Tenn – 1 liter / 10ppm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *