Vattendestillator

ETT ÅRS GARANTI MOT ALLA TÄNKBARA ELEKTRONIKFEL!
Här hittar du en av det mest högklassiga ångdestillatorerna på marknaden!
2018 års modell med automatisk avstängning innan torrkokning.
Alla beröringsdelar i rostfritt stål och glas!

Levereras med en uppsättning aktivt kol i pipen + 1 extra som vi bjuder på!
Denna bordsvariant producerar ca. 4 L. på 4 timmar.
Startar du den på kvällen så har du 4 L. klart på morgonen
Starta om den innan du åker till jobbet så har du 4 L. till
som är klart när du kommer hem från jobbet.

2899,00 kr

ETT ÅRS GARANTI MOT ALLA TÄNKBARA ELEKTRONIKFEL!
Här hittar du en av det mest högklassiga ångdestillatorerna på marknaden! 2018 års modell med automatisk avstängning innan torrkokning. Alla delar i rostfritt stål och glas!
Levereras med en uppsättning aktivt kol i pipen + 1 extra som vi bjuder på! Denna bordsvariant producerar ca. 4 L. på 4 timmar. Startar du den på kvällen så har du 4 L. klart på morgonen Starta om den innan du åker till jobbet så har du 4 L. till som är klart när du kommer hem från jobbet. Kolfiltren ska räcka 3 månader innan byte om man kör den en gång/dag. Det följer som sagt med en uppsättning aktivt kol i pipen + 1 extra som vi bjuder på! Med tiden kommer kalkavlagringar att byggas upp i själva kokkärlet, dessa tar man enkelt bort med citronsyra! Vi kommer så småningom få hem ett speciellt avkalkningsmedel och för en billig slant säljas här i shoppen. Likaså KOLFILTER kommer inom en vecka att finnas tillgängliga och för en billig slant säljas här i shoppen. Proceduren vid avkalkning: Fyll upp kokkärlet med VARMVATTEN till den nivån kalket befinner sig, starta maskinen UTAN toppdelen ikopplad (bar överdel) i med vårat kalkmedel 1-4 tsk eller citronsyra 2-4 msk. Låt koka i 30 minuter, töm ut vattnet och skölj med rent vatten. Upprepa vid behov. Beroendes på hur hårt vatten man har och/eller hur ofta man kör maskinen kör man den processen allt mellan 1 gång/månad till typ en gång/6 månader.   Läkare och experter med modet att säga sanningen om att dricka destillerat vatten! http://aquariusthewaterbearer.com/doctors-and-experts/ Brygg ditt kaffe med dest. vatten och du behöver ALDRIG avkalka din bryggare! (Plus att kaffet blir godare) Vi tror oftast att vårat kranvatten är tjänligt, bra att dricka, ta bara här i Borlänge där vi enl. uppgift ska ha Sveriges bästa vatten via en rullstensås, vattnet innehåller ca. 165 PPM Med andra substanser som INTE är vatten = gifter, tungmetaller, hormoner, läkemedelsrester Etc. Ditt destillerade vatten ligger mellan 0-1 PPM!

Specification:
Materials: Stainless Steel with Glass Bottle
Power Supply: AC110V/60Hz,AC220V/50Hz
Power: 750W
Distillation Volume Water:1L/H
Capacity:4L
Protection Temperature:160℃
N.Weight:5.5Kgs
G.Weight:6Kgs
Package Size:40x24x38(cm)
Den ENDA monteringen du behöver göra är att med stjärnmejsel skruva fast plåtbanden som fäster handtaget i tillbringaren! Den djupa delen av handtaget, uppåt eller nedåt är valfritt, känn efter vilket som KÄNNS bäst innan du skruvar! OBS! Den FÖRSTA destilleringen kan du använda som blomvatten OM du inte diskar både kokkärl och tillbringare innan!

  Första testet avklarat kl. 17 den 3'e maj. Måste ju säga att jag är riktigt imponerad, 3.10 Tim. Och NÄSTAN helt klar med start på ISKALLT vatten! vattendestillator Proppfullt på 3.40 timmar med iskallt startvatten, 1 PPM utan rengöring = produktionssmuts I alla inblandade delar. SJUKT BRA! Den spöar min gamla MegaHome med hästlängder! Och efter exakt 3.50 Tim. Så gick "auto shut off" in och stängde av maskinen MED lite fukt kvar i botten, imponerande! Fyll aldrig I mer än max mitt emellan de två strecken! Tänk på det, startar ni med hetvatten ur kran så går det MYCKET fortare! (Om man har bråttom)

2 recensioner av Vattendestillator

 1. Elena

  Måste berätta att jag är mycket nöjd med destillatorn. Apparaten är rätt tystgående, i alla fall mycket tystare än min köksfläkt. Har installerat den i tvättrummet intill köket, men håller dörren till köket öppen när apparaten är igång (följer instruktionerna 🙂 )
  Destillatorn stängs av själv när destillationen är klar – detta är nödvändig för mig funktion -man behöver inte passa den.
  Hade önskat att tippen, där destillerat vatten droppar ifrån, hade mindre skarp vinkel mot apparatens kropp – det skulle bli mindre besvärligt att anpassa att vattendroppar hamnar rakt in i glasbehållare istället för utanför. Detta är liten designmiss, men det går att lära sig att ställa in tippen så att vattendropparna hamnar dit de ska.
  I min mening- detta är en prisvärd produkt med tanke på att den är dessutom gjort av hälsosamt material – stål och glas istället för plast eller aluminium och priset är LAGOM högt.

  Har använt destillatorn i 4 gånger nu. Vårt kranvatten är ganska bra (utan avloppslukt och klorsmak) ändå resten av odestillerat vatten, som blir kvar på botten av destillatorn när jag ska rensa den efter destillation, är gul med en olöslig sediment i och kalkavlagring på botten.
  För att rena 4 liter av just mitt vatten behövs det 3,5 timmar. Hörde att ju hårdare vatten desto längre tid behövs det.
  Det säges att destillerat vatten blir renat inte bara från toxiner men även på mineraler som kroppen behöver, samtidigt som duktiga biologer påstår att man ska se till att få dessa nödvändiga för kroppen element inte från vatten utan från rätt kombinerat sund kost och naturliga kosttillskott.
  Tack för en bra produkt!

 2. G

  Fantastisk kvalitetsprodukt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *