Ozon vatten maskin

Ozon vatten maskin

1: Ingångs effekt 220 v
2: Elektrolyserings effektintervall 0-200W
3: Standby-effekt på 3,5 W
4: Inloppstryck 0,1-0,3 Mpa
5: Inflöde TDS 1-800mg / L
6 Startflödeshastighet 0,5L / min
7: Idealisk flödeshastighet 1-2 L min
8: Kontinuerlig elektrolyseringstid Cirka 60 minuter
9: Kapacitet hos det inbyggda filtret ca 6000L
10: Funktionsval :  Vätevatten, renat vatten: och Ozonvatten 
11: Elektrolysmaterial  Titanbeläggning
12: Ställning av elektrodplattan 93,5 mm * 53,5 mm
13: Mängd elektrodplatta 2
14: Väteområde 200-1500 ppm
15: pH-område 6,0-9,0
16: ORP-intervall 500-600
17: Högsta temperaturen på inflöde 45 grader
18: Uppvärmningstemperatur 45 grader 
19: netto vikt cirka 2,5 kilo
20: storlek 330 mm * 245 mm * 130 mm

Garanti två år

 

 

9799,00 kr

 

Ozon är en instabil gas som består av tre syreatomer, gasen kommer lätt att brytas tillbaka till syre, och under denna övergång en fri syreatom eller fri radikalform. Den fria syrgasradikalen är mycket reaktiv och kortlivad, under normala förhållanden kommer den bara att överleva i millisekunder.
Ozon är en färglös gas som har en lukt som liknar lukten av luften efter en kraftig åskväder.

Ozoneringsprocessen
Ozonering processen vid denna procedur stör molekylerna av endera substansen genom agitation från bubbling eller elektricitet, infusion av några av syremolekylerna med ytterligare två syremolekyler, vilket skapar ozon. Ozoniserat vatten består av 2 väteatomer och 1 syreatom med separata 3 oxi-atomer (eller ozon) istället för det normala förhållandet 2: 1 i vanligt vatten. Eftersom ozon är instabilt är det nybildade bindandet endast tillfälligt och måste användas eller bevaras inte mer än 20 minuter efter det att skapningen varit effektivast. Nedbrytningshastigheten är en funktion av vattenkemi, pH och vattentemperatur.
Biologiska fördelar

Ozoniserat vatten har en ren, frisk smak. Denna typ av vatten har visats i ett antal vetenskapliga studier för att döda bakterier och virus. Det har visat sig effektivt vid dödande av E. coli, jäst, salmonella och listeri. De biologiska fördelarna är ett resultat av att ozonen bryter sönder och skapar en enda syrecell. Ozon lägger till syre i blodflödet och eliminerar föroreningar. Ökat syre i hjärnan höjer sin funktion. Enkla syreceller som införs i immunsystemet gör det starkare och bättre kan bekämpa infektioner. Om du dricker kallt ozonvatten i en tom mage kan det ofta avlägsnas i tarmkanalen.

Ozon har en större desinfektionseffektivitet mot bakterier och virus jämfört med klorering. Dessutom kan de oxiderande egenskaperna också minska koncentrationen av järn, mangan, svavel och minska eller eliminera smak- och luktproblem. Ozonoxiderar järn, mangan och svavel i vattnet för att bilda olösliga metalloxider eller elementärt svavel. Dessa olösliga partiklar avlägsnas sedan genom postfiltrering. Organiska partiklar och kemikalier elimineras genom antingen koagulering eller kemisk oxidation.

 

Fysiska fördelar
Att dricka ozonerat vatten ökar energinivån. Det snabbar extra syre i kroppen. Men effektiviteten av ozonerat vatten är inte begränsat till att dricka. Att bada i ozonat vatten är bra terapi för hudsjukdomar. Det kan användas för att behandla muskelsår, rygg- och ryggskador och nackstyvhet. Dessa bad kan införlivas i en helande- eller wellnessplan enligt instruktion av en läkare. Rätt kost och hydrering arbetar tillsammans för att göra dessa ozonbad mest effektiva. Rengöringsnivån efter ett bad i ozonat vatten är bättre jämfört med vanligt vatten. Fördelarna omfattar också mat. Att tvätta mat som frukt, grönsaker och kött i ozonat vatten förbättrar också deras renhet.
Medicinska förmåner
På grund av dess desinficeringsegenskaper används ozonat vatten under operationer för att hålla öppna områden sterila.  Forskning har visat att införandet av den tredje syrecellen kan hjälpa kroppens immunsystem

 

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ozon vatten maskin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *