Rea!

Liposomal Vitamin D3 + K2 250 ml

Vitamin D3 är ett fettlösligt vitamin som vår kropp inte kan få från mat utan från solljus. Speciellt på vintern och under den mörka säsongen minskar D-vitaminhalten i blodserumet, så behovet av solvitaminet växer. Men även människor som undviker UV-ljus bör se till att de har tillräckligt med vitamin D året runt.

199,00 kr

Vitamin D3 är ett fettlösligt vitamin som vår kropp inte kan få från mat utan från solljus. Speciellt på vintern och under den mörka säsongen minskar D-vitaminhalten i blodserumet, så behovet av solvitaminet växer. Men även människor som undviker UV-ljus bör se till att de har tillräckligt med vitamin D året runt.

Helhetseffekter på ben, tänder och immunförsvar

Fördelarna med en överblick: D-vitamin
bidrar till normal absorption och användning av kalcium.
stöder immunsystemets normala funktion
stöder normala blodkalciumnivåer
stöder underhållet av normala ben
bidrar till att upprätthålla normal muskelfunktion
stöder underhållet av friska tänder.
Dessutom påverkar vitaminet funktionen hos celldelning. För att förhindra vitamin D-brist behöver människor solsken. Därför rekommenderas intag av vitamin D året runt för att upprätthålla kroppens egna D-butiker och för att förhindra långsiktiga konsekvenser som nedsatt muskelfunktion och cellcykelstörningar!

Den kraftfulla kombinationen med vitamin K2

Som en viktig kofaktor stöder vitamin K2 funktionerna för den aktiva formen av vitamin D. K2 bidrar till normal blodproduktion och stöder benen. Genom att vara inneslutna i liposomer kan vitamin D3 och K2 komma in i blodomloppet på ett tillförlitligt och högt nivå.

Kvalitet först: 100% vegan med hög absorption

Endast den aktiva formen av vitamin D används i den lipomala formuleringen . Dessutom har vitamin K2 den högsta kvalitetsformen MK-7 som finns tillgänglig. Dessutom är produkten vegan, glutenfri och allergenfri!

I jämförelse: med konventionella kosttillskott upplösta i fett kan absorptionen av vitaminet fluktuera på grund av faktorer som maginnehåll och kroppens egen fettsmältning! Vår vitamin D3-studie visar att liposomal teknik kan uppnå 13 gånger bättre absorption än konventionella icke-liposomala formuleringar och har visat sig öka D-nivån i blodet under en längre tid.

Konzentration: 2 ml innehåller 1000 IE vitamin D3 och 200 µg vitamin K2

Ingredienser

Renat vatten, fosfolipider, K2-MK7-vitamin (200 µg = 270% *), D3-vitamin (1000 IE = 25 µg = 500% *), äppelsyra, konserveringsmedel: Naturligt havtornsextrakt * Näringsreferensvärde enligt EU-förordning nr. 1169/2011

Teknologi

På RIC är vi lika glada över potentialen hos naturliga aktiva ingredienser som för modern teknik. Det är därför vi kombinerar båda till mycket effektiva liposomala kosttillskott. Vår lösning: liposomer. Du kan tänka på liposomer som små (lipid) vesiklar gjorda av samma ämne som vårt humana cellmembran. Och det är precis där specialfunktionen ligger: om du inkapslar fettlösliga och vattenlösliga vitala ämnen (såsom vitaminer) med liposomal teknik, anses den inkapslade aktiva substansen inte vara en "främmande kropp" av den mänskliga organismen, men förs direkt in i blodomloppet utan förluster. Den inkapslade vitala substansen kan absorberas fullständigt i tarm- och mag-tarmkanalen och smälter samman med det mänskliga cellmembranet. Liposomerna fungerar också som ett skyddande skal som gör att näringsämnena kan passera genom kroppen med hög absorptionshastighet och utveckla deras effekt. Destruktion av magsyra eller nedbrytning av enzymer innan den faktiska absorptionen förhindras. Med våra liposomala ActiNovo-produkter kan du uppnå en högre biotillgänglighet och effekt än med konventionella kosttillskott.

Vad är biotillgänglighet?

Ur vetenskaplig synvinkel beskriver biotillgänglighet andelen näringsämne som faktiskt absorberas av den mänskliga organismen efter intag och kommer in i blodomloppet. Vitaminer, mineraler men också växtämnen påverkar varandra och absorberas inte lika mycket av kroppen. Beroende på personens ålder och tarmhälsa utvecklar de olika effektstyrkor. I stället för att ta en onödigt överdriven dos vitala ämnen är det vettigare att fokusera på kvalitet istället för kvantitet. För att vår kropp ska kunna utnyttja näringsämnena fullt ut behövs naturliga och rena aktiva substanser som är relativt väl lämpade för kroppens egna enzymer. På grund av inkapslingen av näringsämnet i liposomer rör sig den vitala substansen via tarmen direkt in i blodet och är där helt tillgänglig för kroppen!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Liposomal Vitamin D3 + K2 250 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *