A-vitamin 10.000 IE

179,00 kr

9 i lager

PipingRock A-vitamin 10.000 IE levererar essentiell näring för retinol och karotenoider för allmän hälsa och välbefinnande. ** En kraftfull antioxidant, vitamin A är mest känd för att optimera ögons hälsa och skarp syn. ** Dess ytterligare näringsmässiga fördelar inkluderar stöd för hälsosamt immun funktion, slät hud och glansigt hår. ** Vi är stolta över att kunna presentera vår vitamin A 10.000 IE i mjukgeler med snabb frisättning - för överlägsen absorption och näringsmässiga fördelar du kan lita på Vi erbjuder stolt vårt ständigt växande urval av vitamin- och tillskottsprodukter som är utformade för att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål. Skönheten ligger i djupet av vårt sortiment. Vi erbjuder kapslar, pulver, mjuka geler, vätskor, organiska formler och mycket mer. Våra produkter är staplade med premiumingredienser, som kommer från hela världen. Vår robusta produktlinje utvecklas varje dag för att tillgodose dina hälsobehov!
Våra formler är tillverkade i våra egna "GMP-certifierade" tillverkningsanläggningar. Vi verifierar PipingRock-produkter med tredjeparts FDA-registrerade myndigheter för att säkerställa kvalitet och renhet. Varje produkt går igenom hundratals kontroller, i processen och efterproduktion. Dessutom kan vi försäkra dig om att allt som står på vår etikett överensstämmer med vad som finns i våra vitaminer och kosttillskott. Vi garanterar renhet, styrka, säkerhet och innovation i allt vi gör

Andra ingredienser: Sojabönolja, gelatin, vegetabilisk glycerin, fiskleverolja Vägbeskrivning: För vuxna, ta en snabb mjukgel dagligen, helst med en måltid. VARNING: Ej avsedd att användas av gravida eller ammande kvinnor. Om du tar några mediciner, inklusive blodförtunnande medel, planerar något medicinskt eller kirurgiskt ingrepp eller har något medicinskt tillstånd, kontakta din läkare före användning. Om några biverkningar uppstår ska du omedelbart sluta använda denna produkt och kontakta din läkare. Om tätningen under locket är skadad eller saknas, använd den inte. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara på en kall och torr plats. Annan information: Innehåller ingredienser i soja och fisk (ansjovis, jack, sill, makrill, menad).

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”A-vitamin 10.000 IE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *