Ultra K2 with MK-7, 100 mcg 50 Quick Release Softgels

Ultra K2 with MK-7, 100 mcg 50 Quick Release Softgels

199,00 kr

Slut i lager

K-vitamin bidrar till normal blodkoagulering och hjälper till att stödja benhälsan.  vitamin K-2 är ett tillskott med hög potens som levererar 100 mikrogram av den biotillgängliga formen av vitamin K, menakinon i varje snabbfrisättande, glutenfri softgel. Menakinon extraheras från en unik typ av soja som kallas “natto” i Japan och ger överlägsen biotillgänglighet och absorption av detta vitamin. ** Ta en flaska PipingRocks vitamin K-2 och ta kontroll över din hälsa på det naturliga sättet.

 Våra exklusiva formler tillverkas i våra egna "GMP-certifierade" tillverkningsanläggningar. Vi verifierar PipingRock-produkter med tredjeparts FDA-registrerade myndigheter för att säkerställa kvalitet och renhet. Varje produkt går igenom hundratals kontroller, under processen och efterproduktion. Dessutom kan vi försäkra dig om att allt som finns på vår etikett överensstämmer med vad som ingår i våra produkter. Vi garanterar renhet, styrka, säkerhet och innovation i allt vi gör.

Övriga ingredienser: Solrosolja, gelatin, vegetabiliskt glycerin Vägbeskrivning: För vuxna, ta en snabb mjukgel dagligen, helst med en måltid. VARNING: Om du är gravid, ammar, tar mediciner, inklusive blodförtunnande medel, planerar medicinska eller kirurgiska ingrepp eller har något medicinskt tillstånd, kontakta din läkare innan du använder den. Om några biverkningar uppstår ska du omedelbart sluta använda denna produkt och kontakta din läkare. Om tätningen under locket är skadad eller saknas, använd den inte. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara på en kall och torr plats.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ultra K2 with MK-7, 100 mcg 50 Quick Release Softgels”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *